Erfaringen du behøver og kvaliteten du fortjener

Polstrestuen er et lille polstreværksted beliggende i Brønderslev, på Vestergade 158. Torben Bagge Hansen og hans hustru startede den lille niche-forretning op i august 2002. Torben er nu 60 år og har stort set polstret møbler hele sit liv, så man må sige at den erfaring der ligger bag hans arbejde i høj grad kommer kunden til gode.

Torben Bagge Hansen kom i lære på Vejen polstremøbel-fabrik allerede som 16-årig efter at have været fejedreng et års tid forinden. Han kom på lærerige kurser på Skive Tekniske Skole, som stadig er det eneste sted i Danmark man uddanner møbelpolstrere.

I Polstrestuen bliver de gamle møbler ikke spritnye, men de får helt nyt liv! I samarbejde med dig finder vi det helt rigtige stof. Og vi rådgiver gerne i den forbindelse - så undgår man f.eks. at betrække en rococostol med uld, men udvælger nogle smukke brokadestoffer til sådanne stole. Man skal heller ikke sætte satin eller mønstrede brokadestoffer på en Erik Jørgensen sofa, men her ville en flot uld helt sikkert gøre sig. Vi foreslår nyt skum hvis vi kan se at det gamle er blevet alt for trykket eller er ved at gå i opløsning. Vi sætter en ny vathinde på gamle puder så de får ny vitalitet og god siddekomfort.

Vi giver nyt liv til alt lige fra motorcykelsadler til gamle arvemøbler og arkitekttegnede møbler. Se flere eksempler på polstreopgaver. Har du ikke mulighed for selv at komme hen på Polstrestuens adresse, kommer vi til dig! Her tager vi selvfølgelig et udvalg med af forskellige stofprøver, og så kan der gives et uforbindende tilbud lige på stedet. Det er dig som kunde som vælger det stofdessin eller læder som lige passer ind i din smag - vi begrænser dig ikke til at vælge inden for et lille udvalg af en bestemt type stof.

Polstrestuen er nem at overse, når man kører forbi på vejen, men kom bare ind i gården, for bagved stuehuset ligger det hyggelige lille polstreværksted. Du er velkommen til at komme ind! Her finder du Polstrestuen.

Vi bruger cookies til at samle statistikker. Læs mere om cookies