Ingen møbelpolstring er for stor eller for lille en opgave

Polstreopgaverne spænder vidt - det er stort set alt lige fra motorcykelsadler og til arkitekttegnede møbler. Også gamle møbler fra et loppemarked, arvestykker eller bare campinghynder og bådhynder giver vi jævnligt tilbud på. Kom ind og få en snak om hvad det koster og hvilke muligheder vi har for at give møblerne nyt liv.

Ompolstring for erhvervskunder

Restauratører som skal have de gamle slidte stole skiftet, kan spare mange penge ved at få stolene ompolstret, her er nemlig mulighed for mængderabat.

Ompolstring for privatkunder

Folk som interesserer sig for veteranbiler kommer for at få repareret et sæde. Måske kan vi endda finde et stykke skind der passer til noget der i forvejen sidder på og har været udsat for slid og er bleget af solen. Det er ikke altid lige nemt, men vi gør hvad vi kan for at hjælpe med sådanne opgaver - og vi gør det til priser som folk ikke dåner over.

Priser for ompolstring

Da polstreopgaver er meget forskellige har vi ikke en fast prisliste, så ring eller skriv til os efter et bud på dine møbler.

Et priseksempel kunne f.eks. være 6 spisestuestole med polstret ryglæn. Prisen vil ofte ligge mellem kr. 600.- og 700,- pr. stk. inkl. stof og moms. Prisen kan dog svinge en del alt efter hvilket stof man ønsker, men vi kan nemt finde rigtig flotte stoffer inden for det nævnte eksempel.

Priseksempler

Her følger nogle eksempler på priser til mere almindelige opgaver:

  • Svanen
    Typisk pris for ompolstring: kr. 8000,-

Vi bruger cookies til at samle statistikker. Læs mere om cookies